ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία -ατομική εργοληπτική επιχείρηση “ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ Μ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ" ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στην μελέτη, κατασκευή και συντήρηση Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων Πρασίνου καθώς και Δασοτεχνικών Έργων.

Στελεχώνεται από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και διαθέτει άρτια καταρτισμένο εργατικό δυναμικό, ενώ παράλληλα διατηρεί συνεργασία με εξειδικευμένους  εξωτερικούς συνεργάτες.

Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (ΜΕΕΠ) του ΥΠΕΧΩΔΕ στην κατηγορία πρασίνου Α2 τάξης, με αριθμό μητρώου 31388.

Σύντομο ιστορικό

Ο Παντελής Φιλιππάκης δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών συστηματικά από το 2006 αμέσως μετά την λήψη του πτυχίου του από τη σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ,  αναλαμβάνοντας την κατασκευή έργων πρασίνου ως υπαλληλικό στέλεχος της ΦΥΤΟΠΗΓΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ. Το 1994 ξεκίνησε την δραστηριότητα της η προαναφερθείσα οικογενειακή επιχείρηση στην αρχή με την μορφή ΕΠΕ ως ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ και μετέπειτα ΦΥΤΟΠΗΓΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΜΟΝ. ΕΠΕ πλέον ΦΥΤΟΠΗΓΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Ε.Ε.. με έδρα τον Κόμβο Ξηροκάμπου στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης με ετερόρρυθμο εταίρο τον ίδιο και ομόρρυθμο τον αδελφό επίσης δασολόγο Γεώργιο Φιλιππάκη.

Το 2013 ιδρύει την ατομική εργοληπτική επιχείρηση με  διακριτό τίτλο "ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ Μ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ"

 Η πορεία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια είναι ανοδική. Η εξειδίκευση της εταιρείας σε έργα περιβαλλοντικής αποκατάστασης , δασικής αναψυχής, κατασκευής κήπων , επεμβάσεις διαμόρφωσης τοπίου μεγάλης κλίμακας , σε συνδυασμό με το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, το σύγχρονο μηχανικό, μηχανολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, μαζί με το ιδιόκτητο φυτώριο, κατατάσσουν σήμερα την εταιρεία ανάμεσα στις ιστορικότερες και μεγαλύτερες στον χώρο του πρασίνου τουλάχιστον σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης αλλά και από τις μακροβιότερες πανελλαδικώς (29 χρόνια εμπειρίας). Η καλή σχέση με τον πελάτη και η άψογη κατασκευή και παράδοση του έργου σύμφωνα πάντα με τους κανόνες της επιστήμης και της οικολογίας, αποτελούν τις βασικές αρχές της εταιρείας. Τα στελέχη της εταιρείας με άριστη τεχνική κατάρτιση και εμπειρία, καταβάλλουν ιδιαίτερη προθυμία, ζήλο και ήθος για την άψογη εκτέλεση του έργου.